Persoonlijk retreat

“Sometimes the greatest miracle is being able to face exactly where you’re at and say; This is where I am. No running. No hiding. There’s gold for me here, and I intend to find it, no matter what.”

Jouw of jullie persoonlijke dag!

Een persoonlijk retreat is een dag die geheel in het teken staat van jouw wensen en behoeftes. Je kunt dit alleen doen, of samen met je partner, kind, een familielid, vriend of vriendin.

Tijdens een persoonlijk retreat duiken we diep in op datgene waar jij /jullie aandacht aan willen besteden. Het kan zijn dat je een bepaald thema wilt uitwerken, steunt zoekt bij het verwerken van verlies, je juist iets te vieren hebt of dat je de dag wilt gebruiken om weer helemaal op te laden. 

Elk onderwerp is welkom, en voor alles is een passend programma samen te stellen. Ik stel van te voren een aantal vragen en overleg zodat de dag helemaal ontworpen wordt voor jou/jullie en het je gegarandeerd een bijzondere ervaring oplevert.

Onderdelen van een persoonlijk retreat kunnen zijn:

-Kennismaking met TRE®

Adem Coaching

-Massage

Creatief Kunstzinnige Coaching

-Coaching

-Natuur

-Bare foot walking

-Koude training

-Muziek Coaching / Muziek Workshop/ Life Muziek Luisteren*

-Heerlijk eten en drinken

Een dag met volledige aandacht voor jou/jullie kan enorm ontspannend en transformerend zijn. Ik zorg voor een veilige setting, waarin alles mag en kan. Zo kun je volledig ontspannen, loslaten en opladen, plezier hebben, tot inzichten komen en je creative mogelijkheden ontdekken. Bovendien neem je nieuwe skills en ervaringen mee naar huis waar je in de rest van je leven iets aan hebt.

Een persoonlijk retreat kan een dagdeel duren of uit een volledige dag bestaan. Een overnachting ervoor of daarna is ook mogelijk.

Live muziek

Is er tijdens een Persoonlijk retreat een muziekwens, dan wordt deze verzorgd door Ruloff Manuputty.

Je kunt bijvoorbeeld naar live muziek luisteren en ontspannen tijdens een ‘Piano Shower’: een rustgevende douche van live pianoklanken.

Een andere mogelijkheid is een verrassende muziekworkshop. Spelenderwijs en zonder woorden vormen klanken van bekende en minder bekende instrumenten het muziekstuk. Ook als je nog nooit een instrument in je handen hebt gehad kun je meedoen. Tevens kan Ruloff je coachen bij het maken van een beat, het schrijven van een liedtekst of het opnemen van een song. 

Ruloff Manuputty is Music Coach, Songwriter, Composer, Producer & Adem coach en heeft zijn eigen studio aan huis

Huiskamerfestival Broeiii

Kijk ook eens op Broeiii.nl, een intiem huiskamerfestival. Ongedwongen samen zijn in huiselijke sfeer. Geheel verzorgd genieten van muziek, natuur, creëren, eten en drinken.

Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. 

José Löhr, Praktijk voor TRE, Adem coaching, Kunstzinnige begeleiding en Persoonlijke retreats.