Retreat

“Sometimes the greatest miracle is being able to face exactly where you’re at and say; This is where I am. No running. No hiding. There’s gold for me here, and I intend to find it, no matter what.”

Jouw Dag/Jullie Dag

Een retreat is een dag voor jou alleen of een dag om samen met een familielid, vriend of vriendin te doen. Tijdens een retreat, duiken we diep in datgene waar jij/jullie aandacht aan willen besteden. Dat kan zijn dat je iets te vieren hebt of dat je de dag wil gebruiken om weer helemaal op te laden. Misschien is er een thema dat je wil uitwerken, je hebt advies nodig of je wil steun bij het verwerken van verlies.

Elk onderwerp is welkom!

Ik stel je/jullie van te voren een aantal vragen zodat ik een programma kan maken wat helemaal ontworpen is voor jou/jullie.

Onderdelen voor deze dag zijn bijvoorbeeld; 

-Kennismaking met TRE®

Adem Coaching

-Massage

Creatief Kunstzinnige Coaching

-Coaching

-Natuur

-Bare foot walking

-Koude training

-Muziek Coaching / Muziek Workshop/ Life Muziek Luisteren*

-Heerlijk eten en drinken

Ik zorg voor een veilige setting, waar je het nooit fout kunt doen, zodat je kunt loslaten en opladen. Waar je plezier kunt hebben en tot inzichten kunt komen. Waar je kunt ontspannen en je creative mogelijkheden kunt ontdekken. En je neemt nieuwe ervaringen mee naar huis waar je iets aan hebt.

Een dag met volledige aandacht voor jou/jullie kan enorm ontspannend en transformerend zijn.

Je kunt een Retreat alleen doen of samen (op dit moment maximaal 2 personen).

Een Retreat kan een dagdeel duren of uit een volledige dag bestaan. Een overnachting ervoor of daarna is mogelijk.

Muziek Coaching / Muziek Workshop/ Life Muziek Luisteren*

Is er tijdens de Retreat een muziekwens dan wordt deze verzorgt door Ruloff Manuputty. Je kunt bijvoorbeeld naar live muziek luisteren. Ontspannen onderuit bij een ‘PianoShower’; een rustgevende douche van life piano-klanken.

Een andere mogelijkheid is een verassende muziek workshop. Spelenderwijs en zonder woorden vormen klanken van bekende en minder bekende instrumenten het muziekstuk. Ook als je nog nooit een instrument in je handen hebt gehad kun je meedoen.

Tevens kan Ruloff je coachen bij het maken van een beat, het schrijven van een liedtekst of het opnemen van een song enz.

Ruloff Manuputty is Music Coach, Songwritter, Composer & Producer en heeft zijn eigen studio aan huis.

Kijk ook eens op Broeiii.nl

Broeiii is een intiem huiskamer-festival. Ongedwongen samen zijn in huiselijke sfeer. Geheel verzorgd genieten van muziek, natuur, creëren, eten en drinken.

José Löhr, Praktijk voor TRE, Adem Coaching, Creatief Kunstzinnige Begeleiding en Retreats.